Purpose Travel

januari 17, 2018 commundocoaching No comments exist

Volgens reistrendwatcher Tesse aan de Stegge is betekenisvol reizen in opkomst. Een reis die goed doet voor jou, maar ook voor mensen, dieren, natuur en cultuur. Langs highlights hoppen is passé en teruggeven aan ons gastland wordt steeds belangrijker. “Nu we steeds meer reizen, groeit ook het bewustzijn dat het sociale en ecologische aspect hiervan meer aandacht verdienen. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan een vakantie die persoonlijker, unieker en zinvoller is”.
Laat dat nu net al 15 jaar het motto zijn van Commundo, Zinvol Reizen.


Lees hier meer over de reistrends van Tessa >>
In een presentatie over de 40 meest inspirerende bedrijven van Nederland met IKEA op 1, werd vervolgens ik uitgedaagd om na te denken over de toegevoegde waarde van Commundo. Waar bieden de reizen van Commundo nu een oplossing voor?
Ik ben gaan nadenken. Maar vooral ben ik benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën! Samen met 2 studenten ga ik de komende periode op onderzoek zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Ik vraag jou dus of je mij wil helpen om met mij te delen wat voor jou betekenisvol reizen is. Ik wil graag het vrijwilligerswerk en de Inspiratiereizen van Commundo nog beter aan laten sluiten bij wat er leeft in de samenleving. En zo meer mensen de kans geven om een betekenisvolle reis te maken.

Ik zou het fantastisch vinden als je mij wil helpen met het verbeteren van onze zinvolle reizen! Wil je mij helpen, stuur dan heel graag een mailtje aan Yolande van Wijk: yola@commundo.nl

Deel dit item s.v.p.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *