Inspiratiereizen

Wie ben jij? Waar ga jij van stralen? Wat drijft je? Wat kunnen we van elkaar leren? Waar sta je?

Inspiratiereizen

Inspiratiereizen

Een bijzondere vorm van coaching op een buitengewone lokatie

Inspiratiereizen geven je richting aan je leven. Tijdens jouw inspiratiereis gaat het om ruimte innemen, vrijheid voelen, afscheid nemen van beperkende overtuigingen, keuzes maken, je gezien voelen, van betekenis zijn, genieten, spelen en succes vieren. Waar kan dat beter dan in een volstrekt andere omgeving? De andere cultuur, jouw reisgenoten, de natuur en het programma geven je een unieke kans om dichter bij jezelf en je drijfveren te komen.

Een Inspiratiereis geeft jou als betrokken mens meer bewustzijn over wat jou werkelijk drijft in privé en werk EN helpt jou bij het concreet richting geven. De reis is geschikt voor jou als je open staat voor het avontuur en in dialoog wil gaan met anderen. Wij creëren voor jou een veilige en liefdevolle setting en deskundige begeleiding.

Bij de reizen verder weg zoals naar Sri Lanka, staan solidariteit, betekenis en verbinding centraal in het programma. Je verblijft in een lokale community en werkt als vrijwilliger mee in een project.

Voor mannen en vrouwen die contact willen maken met hun creatieve bron en creativiteit willen inzetten in hun werk is er de speciale Spanjereis. Speciaal voor vrouwen die (weer) contact willen maken met hun vrouwenpracht en die in volle glorie willen genieten van het samenzijn met andere vrouwen is er de Prachtige Vrouwen Reis naar Spanje.

 

Voor de inspiratiereizen is een speciale website.   Take a tour >


Inspiratiereis Spanje


Leiderschapsreis Zuid Afrika

"Om anderen te inspireren moet je eerst jezelf kennen"